zondag 11 februari 2018

STYLINGKLUS #ZWOLLE #DAMESVANRUSTICUSSTYLING #HOUSEDOCTOR #BEPURE #HKLIVING #THESOUKS


Deze stylingklus was weer een feestje om te doen😊 

Voor ons een bekend adres, hier mochten we in de zomer van 2017 de beneden verdieping voor onze rekening nemen. Zo leuk als de klant het vertrouwen opnieuw geeft!

Op de bovenste foto is te zien hoe een vriend van de bewoners druk aan de klus is om van de ruimte een slaapkamer te maken.




En dat is gelukt. Wat een precieze werker. Het resultaat is een serene witte slaapkamer. Ook mooi, maar dat hebben wij niet in gedachten voor deze ruimte en deze bewoners...


En dan de uitvoering. Dikwijls zitten wij opgepropt in de auto om onze spullen voor de styling op de plek van bestemming te krijgen. En vrolijk als altijd....mijn partner in crime Marieke!


Stylen en klussen met de Dames van Rusticus Styling. Leuk om te zien dat er steeds meer zichtbaar wordt.

Om in een natuurlijke sfeer te blijven hebben we voor deze slaapkamer een hoofdbord bedacht van OSB hout. Het OSB hout geeft een mooie structuur door het gelamineerde hout. 


De inspiratie voor deze slaapkamer is gebaseerd op de slaapkamer van Marieke. 

De Neon "SSSH" lamp die hier aan het hoofdbord wordt bevestigd, is precies wat je nodig hebt in een slaapkamer, of waar dan ook. Het is zo'n tof item en geeft een leuke twist aan de ruimte.

* Neon lamp "SSSH"



De vloer is op ons advies geschilderd in een hele zachte grijstint. Niet te opvallend, maar zacht en mooi in combinatie met de witte wanden.

De stijl is ↣  Bohemien chique

Alle producten zijn zorgvuldig uitgezocht om deze heerlijke bohemien sfeer neer te zetten.

*tafeltje HK Living messing zwart
*mand HK Living (als set verkrijgbaar)
*spiegel House Doctor zwart
*tafellamp Hive Kooi Be Pure zwart
*Spiegeltje vierkant Be pure
*Spiegeltje lang Be Pure


Aan deze kant van het bed hebben we het altijd leuke krukje van STBR neergezet. Als bedsprei hebben we gekozen voor een plaid met pompoms. Super kwaliteit en hij past prachtig in het plaatje van de bohemien sfeer en voor extra comfort hier nog een schapenvacht aan toegevoegd.

*Krukje STBR
*Plaid Pompom 
*Schapenvacht Woood wit


*House Doctor Blue mobile

Een decoratief mobiel gemaakt in geometrische vormen met een kleurnuance van blauw en goud. 

Een subtiel accent in deze slaapkamer. Voor als je hem nog niet had opgemerkt, hij hangt boven het houten krukje naast het bed op de foto hierboven ⏫



 Op de grond het kleurrijke en zintuig prikkelende vloerkleed van The Souks. Verliefd zijn wij op dit item en vinden het zooooooo passen bij dit alles. Het is een vloerkleed waar er maar 1 van is, dus uniek!!!


Wat een beauty deze stoel. We hebben voor deze stoel gekozen omdat hij door zijn vorm perfect past in de wat kleinere ruimte. De LCW chair neemt de vorm van het lichaam aan en zit uiterst comfortabel. Het hout in deze kleur staat mooi warm.

*LCW chair walnoot


SSSH.....Zzzzzzzzzzzzzzz

*Fotolijstje Be Pure
*Azteek multikleur kussen HK Living

De andere twee kussens zijn van The Souks. Deze zijn bij ons uitverkocht, maar we hebben nog wel een hele leuke blauwe die ook heel leuk past in de stijl van deze kamer.

*kussen Berber



Een veelzijdig wandrekje dat in alle ruimtes kan worden gebruikt. Hier hebben we hem gebruikt om een plant in te hangen. Geeft een leuk "groen"effect in de slaapkamer..




De bewoners van dit huis zijn dol op mode en daarom ook de modeplaten naast het bed. De platen zijn van Pinterest en afgedrukt op mooi fotopapier. Als collage op de wand, geeft het direct een leuke en persoonlijke sfeer.

Voor de gordijnen hebben wij gekozen voor een lichte zand kleur en deze laten voeren door de "gordijnen man", zodat het donker genoeg is om goed te kunnen slapen. 

Natuurlijk mag een spiegel niet ontbreken...
Hieronder op de foto de spiegel van House Doctor. Door ook accessoires te gebruiken die er chique en elegant uitzien zoals de spiegel, krijgt de slaapkamer ook wat allure. 

*House Doctor Spiegel zwart



Wij zeggen: missie geslaagd!!!

Bewoners blij, wij blij💃

Klik HIER naar onze online shop...

Liefs Myrle en Marieke












Geen opmerkingen:

Een reactie posten